En fantastisk tur til Abu Dhabi!

Som I ved gik turen til Abu Dhabi, i sidste uge. En helt igennem herlig golfrejse med 12 fantastiske golf enthusiaster som deltagere. Allerede da vi mødtes i Kastrup lufthavn var det en flok glade golfere med store forventninger til turen  – og ikke mindst til mig!
 

 

Der var lagt et intensivt program som bestod i atskulle træne intensivt hver formiddag inden vi så skulle spille den ene mesterskabsbane efter den anden, nærmere bestemt:  2 gange YAS Links, 2 gange Abu Dhabi (som i øvrigt lige havde været vært for PGA, HSBC Golf Championship) og  så én runde på Saadiyat.

Sjældent har jeg mødt et hold mennesker, som var så positive og samtidig havde en fantastisk vilje til at blive bedre teknisk, mentalt, og ikke mindst til at forbedre deres Course Management!

Da træningen hver formiddag inden runden bød på mange nye informtioner, var det ikke hver dag mine elever kunne prale om 110% succes på banen. Helt naturligt da det til tider kan være svært at “parkere” alle de nye input til teknik/tanker fra morgentræningen og så lykkes med det hele i den efterfølgende golfrunde. Men ugen bød på en stigende formkurve for alle.

I løbet af ugen fik jeg af vide, at jeg faktisk var en fødselsdags gave.  Historien er romantisk, den canadiske kvinde som har et kæmpe ønske om at lære golfens svære finurligheder fik rejsen i fødseldagsgave af sin mand! Se det er kærlighed 🙂
Skulle du have lyst til at tage på tur med mig, så like Iben Tinning Golf på Facebook,  eller ind her på siden ind i mellem. Blandt andet har jeg en tur til Portugal – og er igang med at planlægge en spændende tur til Kenya til afslutning af Golfsæsonen.