Den ultimative golf – kultur – gourmet – strand ferie kombination

1PMIben og Nicolai Tinning og Discovery Travel har udviklet et nyt koncept for golfspillere og livsnydere

 Vi afholder en inspirations aften mandag den 11. maj fra kl 19.00 i Furresø Golfklub.

Vi starter arrangementet på Driving range, hvor en af Danmarks klarest lysende unge stjerner, Nicolai Tinning vil demonstrere et imponerende sving og nogle fantastiske slag. Iben vil undervejs give os lidt forklaringer og nogle hints til, hvordan vi selv måske kan blive en lille smule bedre.

Derefter går vi ind i klubhuset, hvor vi vil være værter ved en lille forfriskning.

Her kan vi nok lokke Iben til at fortælle lidt mere om den professionelle golfverden – og måske falder der også et par sjove anekdoter af undervejs.

qweSidst men ikke mindst, vil vi fortælle lidt om samarbejdet mellem Iben, Nicolai og Discovery og præsentere den første tur vi udbyder sammen her til efteråret.

Turen går til Sri Lanka. Den starter med at vi tager til Victoria golf resort, som ligger lige udenfor den gamle hovedstadt-12.42.41-PM Kandy. Denne fantastisk dejlige bane er rammerne om de første fire dage. 3 fulde dage golf klinik med Iben og Nicolai.

Efter de 3 dages golfklinik, ligger Sri Lanka som et overflødigheds-horn af naturoplevelser, dyreoplevelser, mad- og kulturoplevelser og venter på jer. For slet ikke at tale om en lille badeferie afslutning på turen med et ophold på Maldiverne.

Resten af turen er individuelt sammensat, I kan således vælge resten af jeres ferie skal forløbe.

Vi har udviklet 3 tilvalgspakker, som vi præsenterer:

Pakke A: Kultur og strandoplevelses kombination   –

Pakke B: Kultur, Safari, Te og strandoplevelse

Pakke C: Storby og den ultimative strandoplevelse; Maldiverne

Vi håber I har mulighed for at komme og møde os, få en snak og en hyggelig aften. Tilmelding til info@discoverytravel.dk