Ladieseuropeantour

Da jeg fik programmet for Let i jan kunne jeg ikke lade være med,at bemærke at der skulle spilles på Vasatorp’s skønne bane!
Jeg tilmelder mig og tænker jeg klare nok cuttet! Men nej! Jeg spillede ok torsdag men puttede som en blind (Sorry) og var i + 2 for dagen jeg tænkte det er ok!
Dagen efter blæste det meget og jeg tænkte allerede inde jeg skulle ud puha det bliver hårdt! Ikke noget som jeg normalt ville tænke før i tiden! Så viste at jeg skulle virkelig hive alt den styrke frem som jeg havde i mig!
Jeg fandt hurtigt ud af,at jeg havde svær ved at fokusere på opgaven foran mig og måtte acceptere,at jeg har svært ved at spille turnerings golf på dette niveau.
Når jeg ikke træner mere end jeg gør og at jeg ikke har haft et scorekort i hånden overhovedet siden jeg spillede sidste år i Tyskland hjalp jo heller ikke!
Jeg blev skuffet og sur over ikke at kunne spille bedre! Så nu har jeg beslutte mig for at jeg har været en dygtigt turnerings golfer og at jeg ikke spiller med mere til Let turneringer!
Husk mig lige på det når turnerings programmet kommer ud igen!!!
Når det så er sagt! så var det fedt at se mine gamle kollegaer, så det var det hele værd at tage til Sverige!
Næste gang jeg er ved en Let turnering at det for at Performance Coache en spiller.