2 nye Holdtræning i 2018

Holdtræning 2018.

Tilmeld dig 4 gange holdtræning på Hørsholm Golfklub.
 I denne sæson har jeg indtil videre startet otte nye mandagshold og to nye onsdagshold op. Tilmelder man sig holdtræning sker det for fire holdtræninger ad gangen.
I løbet af de fire træninger vil vi komme alle aspekter af golf spillet igennem, og der vil være forskellige temaer ved hver holdtræning.
Når man booker sig på en holdtræning booker man sig på den første mandag eller onsdag samt vælger ønsket tidspunkt for træning. Herefter er man automatisk tilmeldt de næste 3 træninger på tidspunket man har valgt.

Begynder Holdtræning 2018I denne sæson tilbyder jeg på onsdage holdtræning for begyndere. Formålet med begynder-holdtræning er at hjælpe dig videre med golfspillet og lære dig det grundlæggende omkring teknikken.
4 gange holdtræning af 60 min. varighed med max. 7 deltagere pr. hold – pris 800 kr.
Vi vil i løbet af de fire træninger komme igennem følgende aspekter af spillet, såfremt vejret tillader det:
·       Opstilling, Grip og stance
·       Boldplacering
·       Det fundamentale golfsving
·       Det korte og det lange spil
·       Chipping, bunkerslag og putting

Hold træning hver mandag

6 deltagere pr. hold á 60 min varighed.

Vi vil komme alle aspekter igennem af golfspillet og der vil være forskellige temaer ved hver hold træning. Når man booker sig på en hold træning booker man sig på den første mandag og så er man automatisk tilmeldt de næste 4 holdtræninger.

Læs mere her

Ladies Boot Camp

1. – 2. August på Hørsholm Golf

Få kickstartet din golfsæson i sommerferie sammen med Iben Tinning. Vi har teknisk træning, hvor vi kommer alle de forskellige facetter af spillet igennem samt mental træning, course mangement og spil på banen hvor Iben spiller med. Vi har turnering hver dag med præmier!iben-bunker

Tidsrum fra kl 8.30-16.30 begge dage.
Pris for dette arrangement for medlemmer af Hørsholm Golfklub: 1995,- kr. Pris for ikke medlemmer: 2195,- kr.
Inkluderer frokost, eftermiddags snack, greenfee. Max 8 deltagere.

Tilmelding sker til: Iben@IbenTinning.dk

Deadline for tilmelding d. 18/7. Først til mølle …

Foredrag med Mette Schrøder & Iben Tinning:

Træn dine øjne og bliv en bedre golfspiller –

et foredrag om teori og praktik.

Det visuelle system er stærkt styrende for kroppen, og kan trænes gennem målrettede øvelser.

Der er flere elementer, der er afgørende for at have et godt syn. Disse elementer er også
afgørende for, hvordan vi bevæger os og derfor også for, hvordan vi spiller golf. Hvordan vurderer du afstanden til et putt? Er hullet der, hvor du tror, det er? Kan du holde øjnene på bolden, når du skal drive? Hvor godt afstandsvurderer du, når du skal vælge jern?

Oplev et foredrag, hvor du har mulighed for, ikke blot at høre om, hvordan du bliver en bedre golfspiller, men du får mulighed for at afprøve og tage nogle af teknikkerne med hjem.

Foredraget varer to timer og er en kombination af teori og praktik. Der vil være en gennemgang af hvordan synssystemet virker og hvilke øvelser vi kan bruge til at træne det.

Torsdag den 7 april kl. 19.00-21.00

Hørsholm golfklub, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

Pris: 50 kr. pr person

 

tilmelding :

post@hoersholm-golf.dk

Efterårstur til solrige Costa Navarino i Grækenland den 10 – 17 okt.

Tag med mig på en luksuriøs rejse til Grækenlandden den 10. – 17 okt. Costa Navarino ligger ved Kalamata på smukke Peloponnes og er uomtvisteligt et af de bedste the-westin-resort-deluxegolfresorts, der findes. Vi bor på det femstjernede Westin Costa Navarino, som ligger lige ved Middelhavet i det smukkeste naturområde. Golfen spilles på resortets to baner, Dunes og Bay, som er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr. Dunes ligger lige ved hotellet og Bay nogle kilometer væk, lige ud til kysten! Jeg vil stå for inspirerende undervisning og guide jer igennem banerne.

Prisen for matchturen inkluderer:

● Fly København – Kalamata t/r

Udrejse: den 10.10.2016 – 12:00 – 16:00.

Hjemrejse den 17.10.201609:00 – 11:55

● Transport af golfbag og kuffert

● Alle transfersthe-westin-resort-costa

● 7 overnatninger i delt dobbeltværelse

● Morgenmad samt fem middage

● 3 runder golf på Dunes Course og 2 på Bay Course

● Undervisning og spil med mig

Pris per person Kr. 12.495,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 2.995,-

costa-navarino-bay-Hole-6

For yderligere information om turen samt tilmelding kontakt Iben Tinning på ibentd@gmail.com eller Bo Pugholm hos Krone Golf Tours på bpk@kronegolftours.dk eller telefonnummer 3314 1888. Ved tilmelding skal jeres navne oplyses, som de fremgår af jeres pas, samt adresse og e-mail.

Rejse til Dubai i uge 7

Afrejse: 15.-22. februar 2016. Et hojt serviceniveau, mange faciliteter, direkte adgang til Festival Centre shoppingmall og en perfekt beliggenhed ved

Dubai Creek gør et ophold på 5* Crowne Plaza til en oplevelse. De elegante værelser er lækkert indrettet med stor sans for detaljen. Der er to kilometer til den internationale lufthavn og ca. 15 min. til centrum. Hotellet har sin egen mesterskabsgolfbane Al Badia designet af Robert Trent Jones II. Vi skal spille på Majlis, Dubai Creek og Al Badia.

”På Majlisbanen har jeg fantastiske minder. Her afsluttede jeg min karriere og vandt også min sidste Ladies European Tour. Majiles er en spændende bane, da man skal bruge alle køller i baggen. Dubai Creek har et fantastisk layout, og den byder på gode udfordringer for alle. Al badia er en typisk amerikansk bane med brede fairways, kuperede greens og masser af sandområder, som er typisk for Dubai. Fantastisk klubhus!”

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 21.450,-

Prisen inkluderer: Fly t/r, transport af golfbag (30 kg. samlet), transport lufthavn-hotel t/r, 7 nætter på 5* Crowne Plaza i Festival City i dobbeltværelse med morgenmad, 1 runde pr. dag (søn-tors) på Al Badia, 1 runde på Majlis, 1 runde på Dubai Creek – golfrunder er inkl. buggy og en spand rangebolde.

For bestilling kontakt Profil Rejsers golfafdeling 77 33 56 20 | golf@profilrejser.dk | www.profilrejser.dk

Rejs til Rom i påskeferien til Italiens bedste golfbaner

Vi skal bl.a spille på Parco de Medici, hvor jeg har vundet en Ladies European Tour: ”Banen er sjov og har nogle gode udfordringer til alle!

Klubhuset og hotellet er meget charmerende og har den bedste kaffe! At Rom er så tæt på hotellet gør denne golftur unik!”

Afrejse: 21.-28. marts 2016 – spil golf på hotellets Parco de Medici samt Acquasanta som er blandt Italiens bedste golfbaner Hotel Sheraton Parco de Medici er bygget i charmerende landlig stil omgivet af en golfbane med 27 huller. På trods af de smukke omgivelser ligger hotellet blot 12 km fra Rom, hvortil der er shuttlebus.

De 817 værelser fordelt i 3 bygninger har internetadgang, sikkerhedsboks, minibar og kabel-tv, balkon eller terrasse med udsigt til banen eller haven med pool. Blandt hotellets faciliteter er tre udendørs swimmingpools, fi tness, sauna og tyrkisk bad. Der er tre restauranter og tre barer på hotellet samt et meget hyggeligt klubhus med restaurant og bar. Golfklubben er anlagt, hvor Pave Leo X – ved navn Giovanni De Medici havde sit private jagtområde i det 16. århundrede. Banen er designet af Davide Mezzacane og Peter Fazio og er en meget teknisk bane med mange bunkers og vandhazarder i form af grøfter og seks søer, som er levested for måger og hejrer. Langs 18. huls fairway kan man se resterne af et romersk hus fra det første århundrede e.Kr.

 

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 12.450,- Prisen inkluderer: Fly t/r, transport af golfbag, gratis seating, transport lufthavn – hotel t/r, 7 nætters ophold med morgenmad, 1 x frokost på hotellet og 4 green fees på Parco de Medici samt 1 på Acquasanta. Enkeltværelsestillæg kr. 1.850,-

For bestilling kontakt Profil Rejsers golfafdeling 77 33 56 20 | golf@profilrejser.dk | www.profilrejser.dk

PING Junior Solheim Cup

I was the European Team Captain this year for the Ping Junior Solheim Cup

Sri Lanka – Golf, kultur, gourmet og strandferie – 2015

Grundpakke:

12.  okt. 18.25: Afrejse fra Københavns lufthavn

13.  okt. 12:45: Ankomst til Sri Lanka. Eftermiddags udflugt med ankomst til Victoria Golf Club og check in om eftermiddagen.

14.  okt.: Formiddag golfklinik med Iben & Nicolai, eftermiddag 18 huller på banen i spil med Iben & Nicolai.

15.  okt.: Formiddag golfklinik med Iben & Nicolai, eftermiddag 18 huller på banen i spil med Iben & Nicolai.

17. okt.: Formiddag golfklinik med Iben & Nicolai, eftermiddag

Vi ankommer til klubben sidst på eftermiddagen, hvor vi mødes til en briefing og en velkomstdrink i baren før aftensmaden

Så skal der spilles golf:

Du lægger selv niveauet, vi har 3 fulde golfdage på Victoria Golf Club. Et pragtfuldt område lige udenfor Kandy, som er den gamle hovedstad på Sri Lanka. Anlægget er smukt anlagt rundt om den store Victoria sø.Banen er den bedste og smukkeste bane på Sri Lanka, er vurderet blandt top 100 baner i verden.

Hver formiddag vil dine to trænere give råd og instruktioner til forbedringer i alle sportens facetter, fra putter over driver og til “imellem ørene”.

Hver eftermiddag spiller vi en runde, hvor Iben og Nicolai vil spille sammen med os, og ud over opvisningen, vil de også give os tips og vejledning omkring course management etc. Nogle historier, anekdoter og en masse smil skal det nok også blive til.

Banen kan spilles af golfere på alle niveauer. Livet gøres lidt nemmere ved at vi har Caddies med, så du kan få masser af hjælp til at vælge værktøj, gennemskue puttelinie etc. Skulle der være enkelte som får sendt en ”skævert” afsted, har vi også ”Ball-spottere” med, som på mirakuløs vis næsten altid finder din bold.

skri-lanka-3Grundpakken omfatter:

Fly tur/retur København – London – Colombo Transfer fra lufthavnen til Victoria Golf Club

Indkvartering i ”Golf Chalet” i delt dobbelværelse 4 nætter Fuld pension (morgenmad, frokost og aftensmad)

3 hele golfdage med Iben og Nicolai

Green fee – 18 huller pr dag – hvis nogen ønsker 36 huller kan det tilkøbes for under kr. 100, Caddie fees og tips, Ball Spotter fees og tips

Pris pr person: kr. 18.500 i delt dobbeltværelse

Oveni grundpakken kan tilkøbes en tillægs pakke læs :

Mere info og tilmelding hos Discovery Travel:

Tlf.: 3962 6161, hjemmeside: www.discoverytravel.dk

Mail: Info@Discoverytravel.dk