2 nye Holdtræning i 2018

Holdtræning 2018.

Tilmeld dig 4 gange holdtræning på Hørsholm Golfklub.
 I denne sæson har jeg indtil videre startet otte nye mandagshold og to nye onsdagshold op. Tilmelder man sig holdtræning sker det for fire holdtræninger ad gangen.
I løbet af de fire træninger vil vi komme alle aspekter af golf spillet igennem, og der vil være forskellige temaer ved hver holdtræning.
Når man booker sig på en holdtræning booker man sig på den første mandag eller onsdag samt vælger ønsket tidspunkt for træning. Herefter er man automatisk tilmeldt de næste 3 træninger på tidspunket man har valgt.

Begynder Holdtræning 2018I denne sæson tilbyder jeg på onsdage holdtræning for begyndere. Formålet med begynder-holdtræning er at hjælpe dig videre med golfspillet og lære dig det grundlæggende omkring teknikken.
4 gange holdtræning af 60 min. varighed med max. 7 deltagere pr. hold – pris 800 kr.
Vi vil i løbet af de fire træninger komme igennem følgende aspekter af spillet, såfremt vejret tillader det:
·       Opstilling, Grip og stance
·       Boldplacering
·       Det fundamentale golfsving
·       Det korte og det lange spil
·       Chipping, bunkerslag og putting

Hold træning hver mandag

6 deltagere pr. hold á 60 min varighed.

Vi vil komme alle aspekter igennem af golfspillet og der vil være forskellige temaer ved hver hold træning. Når man booker sig på en hold træning booker man sig på den første mandag og så er man automatisk tilmeldt de næste 4 holdtræninger.

Læs mere her

Ladies Boot Camp

1. – 2. August på Hørsholm Golf

Få kickstartet din golfsæson i sommerferie sammen med Iben Tinning. Vi har teknisk træning, hvor vi kommer alle de forskellige facetter af spillet igennem samt mental træning, course mangement og spil på banen hvor Iben spiller med. Vi har turnering hver dag med præmier!iben-bunker

Tidsrum fra kl 8.30-16.30 begge dage.
Pris for dette arrangement for medlemmer af Hørsholm Golfklub: 1995,- kr. Pris for ikke medlemmer: 2195,- kr.
Inkluderer frokost, eftermiddags snack, greenfee. Max 8 deltagere.

Tilmelding sker til: Iben@IbenTinning.dk

Deadline for tilmelding d. 18/7. Først til mølle …

Foredrag med Mette Schrøder & Iben Tinning:

Træn dine øjne og bliv en bedre golfspiller –

et foredrag om teori og praktik.

Det visuelle system er stærkt styrende for kroppen, og kan trænes gennem målrettede øvelser.

Der er flere elementer, der er afgørende for at have et godt syn. Disse elementer er også
afgørende for, hvordan vi bevæger os og derfor også for, hvordan vi spiller golf. Hvordan vurderer du afstanden til et putt? Er hullet der, hvor du tror, det er? Kan du holde øjnene på bolden, når du skal drive? Hvor godt afstandsvurderer du, når du skal vælge jern?

Oplev et foredrag, hvor du har mulighed for, ikke blot at høre om, hvordan du bliver en bedre golfspiller, men du får mulighed for at afprøve og tage nogle af teknikkerne med hjem.

Foredraget varer to timer og er en kombination af teori og praktik. Der vil være en gennemgang af hvordan synssystemet virker og hvilke øvelser vi kan bruge til at træne det.

Torsdag den 7 april kl. 19.00-21.00

Hørsholm golfklub, Grønnegade 1, 2970 Hørsholm

Pris: 50 kr. pr person

 

tilmelding :

post@hoersholm-golf.dk

Efterårstur til solrige Costa Navarino i Grækenland den 10 – 17 okt.

Tag med mig på en luksuriøs rejse til Grækenlandden den 10. – 17 okt. Costa Navarino ligger ved Kalamata på smukke Peloponnes og er uomtvisteligt et af de bedste the-westin-resort-deluxegolfresorts, der findes. Vi bor på det femstjernede Westin Costa Navarino, som ligger lige ved Middelhavet i det smukkeste naturområde. Golfen spilles på resortets to baner, Dunes og Bay, som er designet af henholdsvis Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr. Dunes ligger lige ved hotellet og Bay nogle kilometer væk, lige ud til kysten! Jeg vil stå for inspirerende undervisning og guide jer igennem banerne.

Prisen for matchturen inkluderer:

● Fly København – Kalamata t/r

Udrejse: den 10.10.2016 – 12:00 – 16:00.

Hjemrejse den 17.10.201609:00 – 11:55

● Transport af golfbag og kuffert

● Alle transfersthe-westin-resort-costa

● 7 overnatninger i delt dobbeltværelse

● Morgenmad samt fem middage

● 3 runder golf på Dunes Course og 2 på Bay Course

● Undervisning og spil med mig

Pris per person Kr. 12.495,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 2.995,-

costa-navarino-bay-Hole-6

For yderligere information om turen samt tilmelding kontakt Iben Tinning på ibentd@gmail.com eller Bo Pugholm hos Krone Golf Tours på bpk@kronegolftours.dk eller telefonnummer 3314 1888. Ved tilmelding skal jeres navne oplyses, som de fremgår af jeres pas, samt adresse og e-mail.

Rejse til Dubai i uge 7

Afrejse: 15.-22. februar 2016. Et hojt serviceniveau, mange faciliteter, direkte adgang til Festival Centre shoppingmall og en perfekt beliggenhed ved

Dubai Creek gør et ophold på 5* Crowne Plaza til en oplevelse. De elegante værelser er lækkert indrettet med stor sans for detaljen. Der er to kilometer til den internationale lufthavn og ca. 15 min. til centrum. Hotellet har sin egen mesterskabsgolfbane Al Badia designet af Robert Trent Jones II. Vi skal spille på Majlis, Dubai Creek og Al Badia.

”På Majlisbanen har jeg fantastiske minder. Her afsluttede jeg min karriere og vandt også min sidste Ladies European Tour. Majiles er en spændende bane, da man skal bruge alle køller i baggen. Dubai Creek har et fantastisk layout, og den byder på gode udfordringer for alle. Al badia er en typisk amerikansk bane med brede fairways, kuperede greens og masser af sandområder, som er typisk for Dubai. Fantastisk klubhus!”

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 21.450,-

Prisen inkluderer: Fly t/r, transport af golfbag (30 kg. samlet), transport lufthavn-hotel t/r, 7 nætter på 5* Crowne Plaza i Festival City i dobbeltværelse med morgenmad, 1 runde pr. dag (søn-tors) på Al Badia, 1 runde på Majlis, 1 runde på Dubai Creek – golfrunder er inkl. buggy og en spand rangebolde.

For bestilling kontakt Profil Rejsers golfafdeling 77 33 56 20 | golf@profilrejser.dk | www.profilrejser.dk