Rejs til Rom i påskeferien til Italiens bedste golfbaner

Vi skal bl.a spille på Parco de Medici, hvor jeg har vundet en Ladies European Tour: ”Banen er sjov og har nogle gode udfordringer til alle!

Klubhuset og hotellet er meget charmerende og har den bedste kaffe! At Rom er så tæt på hotellet gør denne golftur unik!”

Afrejse: 21.-28. marts 2016 – spil golf på hotellets Parco de Medici samt Acquasanta som er blandt Italiens bedste golfbaner Hotel Sheraton Parco de Medici er bygget i charmerende landlig stil omgivet af en golfbane med 27 huller. På trods af de smukke omgivelser ligger hotellet blot 12 km fra Rom, hvortil der er shuttlebus.

De 817 værelser fordelt i 3 bygninger har internetadgang, sikkerhedsboks, minibar og kabel-tv, balkon eller terrasse med udsigt til banen eller haven med pool. Blandt hotellets faciliteter er tre udendørs swimmingpools, fi tness, sauna og tyrkisk bad. Der er tre restauranter og tre barer på hotellet samt et meget hyggeligt klubhus med restaurant og bar. Golfklubben er anlagt, hvor Pave Leo X – ved navn Giovanni De Medici havde sit private jagtområde i det 16. århundrede. Banen er designet af Davide Mezzacane og Peter Fazio og er en meget teknisk bane med mange bunkers og vandhazarder i form af grøfter og seks søer, som er levested for måger og hejrer. Langs 18. huls fairway kan man se resterne af et romersk hus fra det første århundrede e.Kr.

 

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 12.450,- Prisen inkluderer: Fly t/r, transport af golfbag, gratis seating, transport lufthavn – hotel t/r, 7 nætters ophold med morgenmad, 1 x frokost på hotellet og 4 green fees på Parco de Medici samt 1 på Acquasanta. Enkeltværelsestillæg kr. 1.850,-

For bestilling kontakt Profil Rejsers golfafdeling 77 33 56 20 | golf@profilrejser.dk | www.profilrejser.dk