Rejse til Dubai i uge 7

Afrejse: 15.-22. februar 2016. Et hojt serviceniveau, mange faciliteter, direkte adgang til Festival Centre shoppingmall og en perfekt beliggenhed ved

Dubai Creek gør et ophold på 5* Crowne Plaza til en oplevelse. De elegante værelser er lækkert indrettet med stor sans for detaljen. Der er to kilometer til den internationale lufthavn og ca. 15 min. til centrum. Hotellet har sin egen mesterskabsgolfbane Al Badia designet af Robert Trent Jones II. Vi skal spille på Majlis, Dubai Creek og Al Badia.

”På Majlisbanen har jeg fantastiske minder. Her afsluttede jeg min karriere og vandt også min sidste Ladies European Tour. Majiles er en spændende bane, da man skal bruge alle køller i baggen. Dubai Creek har et fantastisk layout, og den byder på gode udfordringer for alle. Al badia er en typisk amerikansk bane med brede fairways, kuperede greens og masser af sandområder, som er typisk for Dubai. Fantastisk klubhus!”

Pris pr. person v/2 personer i delt dobbeltværelse kr. 21.450,-

Prisen inkluderer: Fly t/r, transport af golfbag (30 kg. samlet), transport lufthavn-hotel t/r, 7 nætter på 5* Crowne Plaza i Festival City i dobbeltværelse med morgenmad, 1 runde pr. dag (søn-tors) på Al Badia, 1 runde på Majlis, 1 runde på Dubai Creek – golfrunder er inkl. buggy og en spand rangebolde.

For bestilling kontakt Profil Rejsers golfafdeling 77 33 56 20 | golf@profilrejser.dk | www.profilrejser.dk